Tuo tuoreiden elintarvikkeiden parhaat puolet esiin tuoretuotteiden LED-resepteillä

Tuoreiden elintarvikkeiden edut yhdellä silmäyksellä

Tuoreiden elintarvikkeiden edut
Paras esillepano

Tutkimusten mukaan ihmiset muistavat tuoretuotteiden värit todellista täyteläisemmiksi. Asiakkaiden mieltymykset ostopäätöstä tehtäessä ovat yhä vaativampia – he haluavat nähdä värejä, jotka ovat vielä mielikuvaakin täyteläisempiä. Oikean valaistusreseptin avulla on mahdollista optimoida esillepano ja lisätä myyntiä. 

Säilytä hyvä laatu

Heikko valaistus vaikuttaa tuoretuotteiden laatuun. Oikea valaistusresepti auttaa pitämään ruoan tuoreena pidempään, mikä tarkoittaa pidempää hyllyikää ja vähemmän tuotehukkaa.

Luo mieleenpainuva kokemus

Tuoretuotteiden ledivalaistusreseptit voivat tehdä vaikutuksen tuore-elintarvikeosastoillasi parantamalla pilaantuvien tuotteidesi ulkonäköä ja laatua.

Mitä tuoretuotteiden ledivalaistusresepteillä voidaan saada aikaan

Ostajat tietävät kokemuksesta, että jos ruoka näyttää hyvältä, se myös maistuu hyvältä. Tutustu LED-resepteihimme, jotka esittävät tuoreet elintarvikkeesi parhaassa valossa ja auttavat minimoimaan tuotehukan. 

Upea viipaloitu liha

Tutkimukset osoittavat, että asiakkaat suosivat lihaa, jolla on syvä, täyteläinen väri. Tuore-elintarvikkeiden Rose-ledivalaisimemme on erityisesti suunniteltu vähittäismyyjien ja liha-asiantuntijoiden kanssa korostamaan lihan punaisuutta ja hidastamaan värimuutoksia, mikä tarkoittaa hävikkiruoan määrän vähenemistä.

Optimaalinen valaistus tuoreelle kalalle

Tuoreus on elintarvikemyymälöiden elinehto. Olipa kyse lihasta tai juustosta, hedelmistä, vihanneksista, kalasta ja äyriäisistä, tuoreus vetää ostajia fyysiseen myymälään. Mitä tuoreemmalta ruoka näyttää.

Hedelmät ja kasvikset

Tuoretuoteosasto on paikka, jossa ostajan uskollisuus luodaan, ja se on usein kauppamatkan suurin motivaattori. Hedelmät ja vihannekset ovat erityisen haasteellisia, sillä ne muodostuvat elävästä kudoksesta.

Täyteläinen, kermainen juusto

Kun juusto altistuu valolle, sen rasvat alkavat hapettua, muuttaen ensin ulkonäköä ja sitten makua. Tuoretuotteille tarkoitettu Champagne-reseptimme tuo tämän herkän ruoka-aineen parhaat puolet kauniisti esiin auttaen samalla säilyttämään sen tuoreuden ja laadun.

Täydelliset perunat

Valolla on tärkeä rooli perunoiden vihertymisessä: asianmukaisessa pimeässä säilytetyissä perunoissa ei tapahdu vihertymistä. Tämä ei tietenkään ole mahdollista supermarketissa. Valoreseptimme voi auttaa pitämään perunat mahdollisimman tuoreina.

Kauniita leipiä ja leivonnaisia

Mikään ei voita uunituoreen leivän ja sämpylöiden tuoksua. Valaistus voi lisätä niihin vetovoimaa entisestään. Tuoretuotteille suunnitellut Champagne-ledivalaisimet saavat leivän näyttämään rapealta, herkulliselta ja mahdottomalta vastustaa.

Case studyt

EDEKA Hampuri

EDEKA Hamburg on parantanut ostokokemusta asentamalla ledivalaistuksen, jota ohjataan Interact Retail ‑ohjelmistolla.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos sinulla on kysymyksiä.

Lataukset

Lisätietoja eri valaistuskohteista...