Kasvihuoneiden ledivalaistus

Kasvihuoneviljelijät ympäri maailmaa käyttävät Philipsin sisäkasvatusvaloja vihannes-, hedelmä- ja kukkasatojen parantamiseen. Oli painpisteenäsi sitten kasvullinen lisäys, nuorten kasvien kasvattaminen tai kaupallisen mittakaavan sato, Philips tarjoaa kasvihuoneeseesi parhaat LED-kasvatusvalot, joilla voit parantaa kasvien suorituskykyä tilanteessa kuin tilanteessa. LED-kasvatusvalaisimiamme voidaan käyttää kasvihuoneissa, joissa on vakiokorkuiset taimiastiat, korkeakasvuisten kasvien tuet, vesiviljelyjärjestelmä...

Kasvihuoneledit kasviksille – suurempi ja maukkaampi sato

Kasvihuoneledit kasviksille – suurempi ja maukkaampi sato

LED-kasvihuonevalaisimet hyödyttävät kaikkia alasviljeltyjä tai vakiokorkuisessa taimiastiassa kasvatettavia kasviksia. Esimerkiksi alasviljeltyjä tomaatteja ja kurkkuja kasvatettaessa Philips GreenPower -LED-ylävalaistus ja Philips GreenPower -LED-välivalaistus mahdollistavat laadukkaiden, vahvojen ja elinvoimaisten satojen kasvattamisen ympäri vuoden. Salaatin ja lehtivihanneksien kohdalla Philipsin kasvihuoneledit parantavat makua, punaista väriä ja satoa. Voit myös käyttää mukautettuja valoreseptejä ja GrowWise-ohjausjärjestelmää sadon ominaisuuksien, kuten nitraattien, C-vitamiinin ja säilyvyyden, säätämiseen.

Kasvihuoneledit hedelmille

Kasvihuoneledit hedelmille – ennustettava satoaika, suurempi satomäärä ja matalammat energiakustannukset

Mansikat ja muut marjat ovat kuluttajien ja kokkien suosikkeja ympäri vuoden, ja ne ovat myös todellisia ledivalaistujen kasvihuoneiden tähtiä. Käyttämällä Philips GreenPower -LED-ylävalaistusta ja kasvivaloavoidaan saavuttaa kolme viljelykiertoa vuodessa, hallita sadonkorjuuaikoja aiempaa paremmin ja leikata energiakustannuksia. Räätälöidyn valoreseptin avulla voit myös parantaa mansikan elongaatiota ja varmistaa näin varhaisemman sadonkorjuun.

Kasvihuoneledit hedelmille – saavuta matalammat energiakustannukset, ennustettava satoaika ja suurempi satomäärä

Kasvihuoneledit kukkien kasvatukseen – saavuta matalammat energiakustannukset, ennustettava satoaika ja suurempi satomäärä

Koristekasvien viljelijät käyttävät Philipsin lediteknologioita laajalti parantaakseen sadon laatua ja hallitakseen kasvihuoneilmastoaan paremmin. Halusitpa sitten tehostaa ruukkukasvien kasvullisen lisäystä, saada suurempia kukkia ja suurempia leikkokukkasatoja tai kasvattaa enemmän monivuotisia kasveja vuodessa, kukille kehitetyt Philipsin LED-kasvatusvalot voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Oikealla valoreseptillä saat täydellisen hallinnan kasvien kasvuun ja lisääntymiseen. Lisäksi kukkien LED-kasvatusvalot helpottavat lämpötasojen hallintaa. Voit valaista ruusuja aiempaa pidempään ilman ylikuumenemisen vaaraa ja pitää orkideat, yksivuotiset kukat ja perennat tarvittaessa viileinä.

Hyödynnä Philipsin valoreseptien todistetut tulokset

Philipsin valoreseptit sisältävät kaikki valaistuksen elementit, jotka edistävät kasvien kasvua. Ne ovat tulosta sadoista Philips Horticulture Lightingin, viljelijöiden ja tutkijoiden tekemistä kokeista ja projekteista, joissa on pureuduttu siihen, miten LED-kasvatusvalojen spektri vaikuttaa eri kasveihin ja kasvien kasvuvaiheisiin. Meillä on tarjolla laaja valikoima LED-kasvatusvaloreseptejä, jotka perustuvat eri lajikkeista, kasvuvaiheista ja viljelykäytännöistä saatuihin tuloksiin. Tulokset on saatu tutkimalla kudosviljelmiä, kasvullista lisäystä ja taimia sekä nuoria kasveja, ruukkukasveja ja korkeakasvuisia kasviksia.

Mikä on valoresepti?

Kasvihuoneiden ledivalaistustuotteet

Ota yhteyttä

Liity tiimiimme

Haluatko liittyä tiimiimme ja löytää parhaan reseptin kasvaaksesi ammattilaisena? Katso lisätietoja urasivultamme.

Haluatko tietää lisää?

Lue lisää kasvihuoneviljelyn LED-valaistuksesta uusimmista artikkeleistamme ja asiakasesimerkeistämme.

Tapahtumat

Fruit Logistica
Berliini, 5.–6. huhtikuuta 

CEA 4.0 Virtual
6.–20. toukokuuta​ 

HortiContact
Gorinchem, 10.–12. toukokuuta