LED-kasvivalot kukkien viljelyyn

Philipsin LED-valot saavat kukat ja ruukkukasvit kukoistamaan

Asiakkaasi arvostavat leikkokukkien ja ruukkukasvien laatua. Varmista ostajien jatkuva kiinnostus tarjoamalla heille terveitä kasveja, joilla on aina yhdenmukainen ulkonäkö. Halusitpa sitten tehostaa ruukkukasvien kasvullista lisäystä, saada suurempia kukkia ja leikkokukkasatoja tai kasvattaa useampia monivuotisten kukkien satoja vuodessa, Philipsin LED-kasvatusvalaisimet antavat koristekasveillesi sen, mitä ne tarvitsevat kukoistaakseen. Valikoimamme Philips GreenPower ‑LED-ylävalaisimet ja GreenPower-LED-tuotantomoduulit täydentävät tai korvaavat luonnonvaloa ja auttavat parantamaan kaikkia koristekasviesi ominaisuuksia.

Oikealla valoreseptillä saat täyden hallinnan kasviesi kasvuun ja lisääntymiseen. Koska LED-kasvatusvalaisimet eivät tuota suurta määrää lämpöä, myös kasvihuoneen lämpötasojen hallinta on helppoa.

LED-kasvatusvalot parantavat krysanteemien kestävyyttä ja satoa

Vahvempia ja kestävämpiä krysanteemeja

Philipsin laajamittaiset tutkimukset viime vuosina ovat osoittaneet, että kasvattajat voivat kasvattaa vahvempivartisia kukkia tai suurentaa satoja istuttamalla taimia tiheämmin asentamalla hybridivalaistusjärjestelmän, jossa on mukana krysanteemivaloreseptiä käyttäviä Philipsin LED-kasvatusvalaisimia. Hybridiratkaisu, jossa on Philips GreenPower ‑LED-ylävalaistus ja HPS-valaistus, antaa viljelijöille myös mahdollisuuden säätää valoa ja lämpöä erikseen ja vähentää hiilidioksidihävikkiä kasvihuoneessa. Tämä tekee Philipsistä krysanteeminkasvattajien ihanteellisen ledivalaistuskumppanin.

LED-kasvatusvalot parantavat ruusujen laatua ja satoa

Ruusujen loistoa LED-ruusuvaloilla

Ruusujen kasvattaminen LED-valojen avulla on edistynyt huimasti, kiitos lähes vuosikymmenen mittaisen laajan tutkimuksen, jossa selvitettiin ruusujen kannalta optimaalinen LED-valoresepti. Kasviasiantuntijamme ovat tehneet tiivistä yhteistyötä viljelyalan ammattilaisten kanssa auttaakseen ruusunviljelijöitä parantamaan kasvien laatua ja kasvattamaan satoa. Philips tarjoaa sopivimmat LED-kasvatusvalot, joiden erityisesti ruusuille suunnitellut valoreseptit varmistavat erittäin laadukkaat nuput ja pitkät varret. Lisäksi ne mahdollistavat kasvihuoneympäristön paremman hallinnan, jotta voit luoda ruusuille ihanteelliset kasvuolosuhteet.

LED-kasvatusvalot parantavat kasvullisen lisäyksen onnistumisastetta

Tehosta kasvullista lisäystä LED-kasvatusvaloilla

Kukoistavan koristekasvisadon saavuttaminen alkaa hyvästä kasvullisestä lisäyksestä. Monen mielestä Philipsin LED-kasvivalot ovat paras ratkaisu. Nopeampi ja vahvempi juurtuminen, yhtenäisemmät ja kompaktit kasvit sekä kasvattamisen parempi onnistuminen. Philipsin LED-kasvivalojen avulla kukat, perennat ja ruukkukasvit saavat oikean alun, ja pääset tuottamaan parasta mahdollista satoa.

Tehokkaat ratkaisut, kukkien kasvatus

Philips GreenPower LED toplighting

Ensiluokkainen laatu ja runsas sato leikkokukille, yksi- ja monivuotisille kasveille sekä ruukkukasveille.

Philips GreenPower LED toplighting compact

Paremmat tulokset nopeamman ja vahvemman juurtumisen ansiosta. Onnistumisaste jopa 96 % vaikeasti kasvatettavilla lajikkeilla.

Philips GreenPower LED-tuotantomoduuli

Ihanteellinen ratkaisu taimien, yksi- ja monivuotisten kasvien sekä haastavien lajikkeiden kasvatukseen. Enemmän nuppuja kasvia kohden ja ympärivuotinen kasvituotanto.

Philips GreenPower LED flowering lamp

Tuottaa tasaisen korkealaatuisia kasveja ja estää leikkokukkien, taimien sekä yksi- ja monivuotisten kasvien versomisen.

Todistetut reseptimme kukkien kasvattamista varten

Kukkien kasvatusta käsittelevät blogit

"Lähde kanssamme uudelle matkalle, jossa yhdistyvät kukkien viljely ja vertikaaliviljely"

Kasviasiantuntija kertoo ensimmäisistä tuloksista kukille tehdyistä kokeista, jotka on tehty BrightBoxissa, ilmastokontrolloidussa vertikaalisen viljelyn testilaitoksessa.

Viimeisimmät tulokset gerberoiden LED-kasvattamisen eduista

Kasvattajat saavuttavat erittäin laadukkaita gerberoja ja suurempia satoja LEDien avulla – kasviasiantuntija Leontiene van Genuchten jakaa uusimmat tulokset.

Miten LED-kasvatusvalot tuottavat upeita krysanteemeja

Tutkimustulokset LED-kasvatusvalojen käytöstä krysanteemien kasvihuoneviljelyssä ovat huikeita: kukat ovat voimakkaampia, ja taimet voidaan istuttaa tiheämpään.

Tutustu kasvihuoneviljelyn segmentteihimme

Vihannekset ja hedelmät

Ylös ripustetut vihannekset, lehtivihannekset, yrtit ja pehmeät hedelmät

Paranna vihannesten ja hedelmien laatua, yhdenmukaisuutta ja satoa ympäri vuoden hienosäädetyillä valoresepteillä. LED-kasvatusvalot antavat kasvien tarvitseman valospektrin ja -voimakkuuden ilman lämpötilan nousua.

Kukkien kasvatus

Leikkokukat, ruukkukasvit, yksivuotiset kasvit ja perennat

Oikea valoresepti kasvattaa kukkien kokoa, edistää leviämistä ja tuotantoa sekä lyhentää samalla satosykliä. LED-kasvatusvalojen avulla voit hallita kasvien kasvua ja sisäilman laatua kaikissa kasvuvaiheissa.

Vertikaalinen viljely

Kasvata lehtivihanneksia, yrttejä ja hedelmiä ilman päivänvaloa

Tuottavaa satoa sisätiloissa – LED-valaisimet tekevät tästä unelmasta totta. Valaisimet optimoivat kasvun ja tuottavat terveempiä, torjunta-aineettomia satoja, edistävät taimien kasvua ja optimoivat yksi- tai monikerroksisen tuotannon sisätiloissa.

Ota yhteyttä

Liity tiimiimme

Haluatko liittyä tiimiimme ja löytää parhaan reseptin kasvaaksesi ammattilaisena? Katso lisätietoja urasivultamme.

Tapahtumat

Fruit Logistica
Berliini, 5.–6. huhtikuuta 

CEA 4.0 Virtual
6.–20. toukokuuta​ 

HortiContact
Gorinchem, 10.–12. toukokuuta