Löydä sinulle sopivin vertikaalisen viljelyn resepti kasvun tueksi

Innovatiivisten viljelytekniikoiden ansiosta kasveja voidaan nyt kasvattaa sisätiloissa ilman auringonvaloa. Tämä viljelyprosessi, joka tunnetaan nimellä vertikaalinen viljely tai kaupunkiviljely, on ihanteellinen taimien kasvattamiseen, suurten satojen viljelyyn ja entistä terveellisempien, torjunta-aineettomien satojen tuottamiseen. Tekniikka maksimoi tuotannon käyttämällä uraauurtavaa vertikaalisen viljelyn valaistusta useiden kasvukerrosten valaisemiseen, jolloin saadaan suurempi sato pienemmällä jalanjäljellä.

Laajan valaistus- ja kasviosaamisen ansiosta Philipsin kasvihuoneviljelyn LED-asiantuntijat voivat antaa vertikaalisten viljelmien omistajille neuvoja menestyksekkääseen sadon kasvattamiseen LED-valojen avulla. Jaamme myös vinkkejä luotettavimmista tekniikoista ja vertikaaliseen viljelyyn sopivista LED-valaistustuotteista, joilla satoja voidaan kasvattaa sisätiloissa.

Philipsin LED-valaistuksella toteutetun vertikaalisen viljelyn edut

Ennustettava kasvu

Tuoreita tuotteita ympäri vuoden ilman huolta taudeista, ilmasto-olosuhteista tai torjunta-aineista. 

Korkeampi laatu

Erityiset kasvureseptit parantavat makua, ravintoarvoja ja säilyvyyttä.

Parempi tuotto

Hallittu ympäristö vähäisemmällä hävikillä ja lyhyemmillä tuotantosykleillä ympäri vuoden.

Vertikaalisen viljelyn käyttökohteet

Vertikaalisen viljelyn tai kaupunkiviljelyn menetelmät vaihtelevat suuresti perustamiseen tarvittavan tilan, tekniikan sekä ajan- ja rahankäytön puitteissa. Nämä neljä eri käyttökohdetta antavat sinulle käsityksen vertikaalisen viljelyn eduista, joita voit odottaa asettamiesi tavoitteidesi mukaan.

Kasvitehdas

Laajamittaiseen tuotantoon; ihanteellinen viljelyyn yli 2 000 neliömetrin suuruisessa räätälöidyssä, suljetussa ja sisätiloissa sijaitsevassa vertikaaliviljelmässä.

Ilmastokontrolloitu tila

Ilmastokontrolloidut tilat on tarkoitettu pienimuotoiseen tuotantoon, kuten taimien kasvatukseen tai valon vaikutusten tutkimiseen sadossa.

Varastotila

Alle 1 000 neliömetrin tiloissa varastotilaviljelmä voidaan sijoittaa olemassa olevaan rakennukseen tai varastoon pienimuotoista kaupunkiviljelyä varten.

Kontti

Tutkimukseen tarkoitetut vakiomalliset ja käyttövalmiit säiliöt, joissa on 20–30 neliömetriä kasvatuspinta-alaa. Helppo tapa aloittaa viljely ja saada nopeaa tuottoa.

Todistetusti tehokkaat reseptimme vertikaaliseen viljelyyn

Viljele viisaasti

GrowWise Center

Philips GrowWise -tutkimuskeskuksessa asiantuntijamme tutkivat olosuhteita, joita tarvitaan kasvien kasvun optimointiin. Tämä sisältää erilaisten vertikaalisen viljelyn valaistusten, ilmastojärjestelmien, ravinnon, kastelun, anturien ja tiedonkeruun mahdolliset vaikutukset kasvien terveyteen ja laatuun. Näin voimme kehittää vertikaaliviljelyyn kasvureseptejä, jotka tuottavat erityisiä ominaisuuksia ja terveempiä kasveja sekä parantavat sadon tuottoa.

Lähde 360 asteen esittelykierrokselle ja tutustu Signifyn GrowWiseen

Vertikaalisen viljelyn tuotteet

GreenPower LED production module

Valaistusmoduuli vertikaaliviljelmiin, joissa yrttejä ja lehtikasviksia kasvatetaan monessa kerroksessa. Sisältää valaistusvaihtoehdot, jotka ovat ihanteellisia runsaamman sadon, paremman laadun, korkeamman onnistumisasteen ja ympärivuotisen tuotannon kannalta. Dynaaminen versio, jonka avulla voit säätää yksilöllisesti LED-valojen värejä ja valon voimakkuutta.

GrowWise Control System

Tämä vertikaaliviljelyyn suunniteltu valaistuksen ohjausjärjestelmä tarjoaa helpon tavan luoda ja käyttää kasvikohtaisesti räätälöityjä valaistusvaihtoehtoja, jotka parantavat laatua ja tuottavuutta. Soveltuu käytettäväksi GreenPower LED-tuotantomoduulin Dynaaminen-tyypin kanssa. Ohjelmistoa voidaan ohjata mobiililaitteella tai ilmastotietokoneella.

GreenPower LED toplighting

Voit ohjata valoa ja lämpötilaa erikseen, jolloin pystyt optimoimaan valotasot ja hallitsemaan kasvuolosuhteita paremmin. Lyhentää kasvusyklejä ja kasvattaa satoa lasiseinättömissä kasvihuoneissa. LED-ylävalaistus voi lyhentää kasvusyklejä, kasvattaa satoa ja vähentää energiankulutusta.

Vertikaalista viljelyä käsittelevät blogit

Ota yhteyttä

Liity tiimiimme

Haluatko liittyä tiimiimme ja löytää parhaan reseptin kasvaaksesi ammattilaisena? Katso lisätietoja urasivultamme.

Tapahtumat

Fruit Logistica
Berliini, 5.–6. huhtikuuta 

CEA 4.0 Virtual
6.–20. toukokuuta​ 

HortiContact
Gorinchem, 10.–12. toukokuuta