Lisäsuojaa lomalla UV-C-teknologian ansiosta

Daniel

Hotel Arizona

Lignano Sabbiadoro, Italia

Hotel Arizona on valinnut Signifyn innovatiivisen ja tehokkaan Philips UV-C-teknologian varmistaakseen tilojensa tehokkaan desinfioinnin ja antaakseen mielenrauhan asiakkailleen ja työntekijöilleen.

Ilman desinfiointi vilkkaasti liikennöidyissä ympäristöissä on nyt tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota Hotel Arizonan vieraille turvallisuuden tunteen UV-C-teknologiamme avulla.
– Julian Rymarz, julkishallinnon liiketoiminnan johtaja, IIG
Haaste

Haaste

Yksi hotellialan tärkeimmistä prioriteeteista on viime aikoina ollut vieraiden mielenrauhan varmistaminen erityisesti sesonkiaikoina. Siksi Arizona Hotel valitsi Signifyn innovatiivisen Philips UV-C ‑ilmandesinfiointiteknologian tuodakseen lisäsuojaa yleisille alueille, kuten aulaan, käytäville, baareihin ja ravintoloihin.

ligano

Turvallisuuden tunnetta UV-C-teknologian avulla

Parantaakseen Hotel Arizonan julkisten alueiden (kuten vastaanottoaulan ja ravintolan) desinfiointia Signify asensi seitsemän Philips UV-C Upper Air ‑laitetta. Ne desinfioivat ilmaa suoraan huoneen yläosassa tilan normaalikäyttöä häiritsemättä. Innovatiivisen teknologian ansiosta ne neutralisoivat virukset ja bakteerit nopeasti hyödyntämällä tavanomaista ilmankiertoa. Näin Hotel Arizonan vieraat voivat nauttia oleskelustaan tietäen olevansa turvassa taudinaiheuttajilta.

Samankaltaiset Case studyt