Desinfiointivalaistuksen ansiosta Moza's-kahviloissa on yhä turvallisempaa käydä

mozasvietnam-esittely

Moza's-kahvilaketju

Vietnam

Moza's-kahvilaketju on valinnut turvallisen ja hyväksi todetun Philipsin UV-C-desinfiointivalaistuksen, jonka avulla voidaan tarjota lisää suojaa asiakkaille ja työntekijöille koronaviruksen aikakaudella.

Aina, kun ketjuni kahvilaan tulee asiakas, esittelemme myös desinfiointijärjestelmän, johon sijoitimme lisätäksemme luottamusta ja tyytyväisyyttä.
Nguyen Nhat Bang, perustaja ja omistaja, Moza’s-kahvilaketju
mozasvietnam-asiakashaaste

Haaste

Kun koronavirusepidemia kiihtyi, asiakasmäärämme väheni. Lisäksi työntekijöitä pelotti tulla töihin, koska työpaikalla oli tartuntariski. Koska kahviloissa on tavallisesti paljon ihmisiä samanaikaisesti, tartunnan mahdollisuus on suuri. Se voi tapahtua pisaroiden kautta tai jos suljetussa ja ilmastoidussa tilassa on huono ilmanlaatu.

Oikea valaistus

Suljetussa tilassa ilma tulisi desinfioida työntekijöiden ja asiakkaiden terveyden turvaamiseksi. Siksi kahvilaketju asensikin eri kahviloihin tilan yläosan ilman desinfiointiin tarkoitetut kattoasennettavat UV-C-valaisimet. Ne toimivat hiljaisesti ja tehokkaasti, häiritsemättä kahvilan omistajaa tai asiakkaita. Kahviloiden päälliköt kertovat tästä tekniikasta asiakkaille aktiivisesti, jotta asiakkaat saavat turvallisuuden tunteen kahvilakäyntiensä aikana.

Samankaltaiset Case studyt

Arizona Hotel Lignanossa

Hotel Arizona on valinnut innovatiivisen Philips UV-C ‑teknologian varmistaakseen turvallisen ja terveellisen hotellikokemuksen vierailleen.

Palkittu Trattoria Arlati

Ravintola Premiata Trattoria Arlati Milanossa on valinnut Philipsin UV-C-tekniikan takaamaan ympäristönsä ilman desinfioinnin.