Lisää jalkapallomenestystä UV-C-desinfiointivalaistuksen avulla

PSV Eindhoven Eindhoven, Alankomaat

PSV Eindhoven

Eindhoven, Alankomaat

Virusvapaa ympäristö on korkealla monien seurojen ja liittojen tavoitteena. Yksi seuroista on Alankomaiden liigan PSV Eindhoven. PSV valitsi Philipsin tilan yläosaa desinfioivan UV-C-valaistuksen urheilukeskuksiensa eri tiloihin.

PSV Eindhoven Eindhoven, Alankomaat
Pelaajiemme terveys on meille erittäin tärkeä asia. Itse asiassa se on olennainen osa otteluissakin. Tilan yläosaa desinfioivien Philipsin UV-C -laitteiden avulla voimme tarjota koti- ja vierasjoukkueen pelaajille hieman tavallista enemmän suojaa.
-Frans Janssen, PSV:n kaupallinen johtaja
PSV Eindhoven Eindhoven, Alankomaat

Asiakkaan vaatimukset

Muiden suurten jalkapalloseurojen tapaan PSV haluaa jatkaa otteluiden ja sarjojen pelaamista. Koronaviruspandemian aikana se on ollut kuitenkin valtava haaste, koska uusi virus voi tarttua moniin urheilijoihin ja vaarantaa eri kilpailujen toteuttamisen.

PSV Eindhoven Eindhoven, Alankomaat

Valaistusratkaisu

PSV asensi 15 Philips UV-C disinfecting upper air luminaire -valaisinta molempiin sijainteihin. Stadionilla kolme valaisinta on kotijoukkueen pukuhuoneessa ja kolme vierasjoukkueen pukuhuoneessa. Kampuksella pukuhuoneissa on viisi valaisinta ja lääkintähuoneessa neljä. Pelaajat viettävät näissä tiloissa verrattain paljon aikaa toistensa läheisyydessä, joten kontaminaatioriski on suuri.

Samankaltaiset Case studyt