LED-valaistus vertikaaliviljelyyn

Viljelijät ja yrittäjät hyödyntävät Philipsin innovatiivisia vertikaaliviljelyyn tarkoitettuja ledivalaisimia tuottaakseen erilaisia satoja ilmastosäädellyissä sisäviljelmissä. Ne sopivat ihanteellisesti nuorten kasvien kasvullisen lisäyksen edistämiseen, lehtivihanneksen, yrttien ja hedelmien kasvattamiseen sekä uusien siemenlajikkeiden kehittämiseen. Philips tarjoaa valikoiman vertikaaliviljelmien ledivalaisimia, ja GrowWise-ohjausjärjestelmä auttaa sinua saavuttamaan suuremmat sadot pienessä tilassa sekä säätämään haluttuja kasvin ominaisuuksia, kuten makua, ravintoarvoa ja säilyvyyttä.

LED-kasvatusvalot salaatille – korkeampi sato ja kompaktit kerät

LED-kasvatusvalot salaatille – korkeampi sato ja kompaktit kerät

Salaatti on yleisin vertikaaliviljelylaitoksessa kasvatettava viljelykasvi, joten olemme tehneet paljon töitä kehittääksemme LED-kasvivaloja salaatille ja lehtivihanneksille. Halusitpa sitten tuottaa suuria, kirkkaanvihreitä keräsalaatteja tai kompaktimpia syvänpunaisia lajikkeita, osaamme neuvoa parhaan infrastruktuurin, valoreseptin ja LED-kasvivalojen valinnassa. Löydät varmasti kasvatusolosuhteisiisi sopivan ratkaisun kattavasta ratkaisuvalikoimastamme, joka perustuu pitkään kokemukseemme vertikaaliviljelmien ledivalaistustekniikasta ja valoresepteistä sekä omassa vertikaalisen viljelyn tutkimuslaitoksessamme tekemäämme tutkimustyöhön. Philips GreenPower -LED-tuotantomoduuli on erittäin hyvä valinta monikerrosviljelyyn.

LED-kasvatusvalot salaatille – korkeampi sato ja kompaktit kerät

LED-kasvatusvalot yrteille – kasveja, jotka erottuvat kilpailijoistaan

Vertikaaliviljelmillä kasvatetut yrtit ja mikrokasvikset ovat laatunsa ja makunsa vuoksi erittäin kysyttyjä kuluttajien ja kokkien keskuudessa. Yrttien LED-kasvivaloilla voit kasvattaa uskomattoman monia lajikkeita ja ohjata niiden ominaisuuksia, kuten nitraatti- ja C-vitamiinipitoisuuksia. Saat lisätietoja tutustumalla hyväksi havaittuihin valoresepteihimme ja GrowWise Center -tutkimuskeskuksessa tekemäämme tutkimustyöhön. Yrttien kasvatukseen kehitetyt ledivalaisimemme auttavat saavuttamaan parhaat tulokset kasvatusolosuhteistasi riippumatta. Maksimoi monikerrosviljelmäsi sato Philips GreenPower -LED-tuotantomoduulilla.

Hyödynnä Philipsin valoreseptien todistetut tulokset

Philipsin valoreseptit sisältävät kaikki valaistuksen elementit, jotka edistävät kasvien kasvua. Ne ovat tulosta sadoista Philips Horticulture Lightingin, viljelijöiden ja tutkijoiden tekemistä kokeista ja projekteista, joissa on pureuduttu siihen, miten LED-kasvatusvalojen spektri vaikuttaa eri kasveihin ja kasvien kasvuvaiheisiin. Meillä on tarjolla laaja valikoima LED-kasvatusvaloreseptejä, jotka perustuvat eri lajikkeista, kasvuvaiheista ja viljelykäytännöistä saatuihin tuloksiin. Tulokset on saatu tutkimalla kudosviljelmiä ja kasvullista lisäystä sekä taimia, nuoria kasveja ja korjausvalmista satoa.

Mikä on valoresepti?

Valaistustuotteet vertikaaliviljelyyn

GreenPower LED -tuotantomoduuli

Vertikaaliviljelmien valaistusmoduuli yrttien ja lehtivihanneksien monikerrosviljelyyn. Sisältää ihanteellisen valoreseptin, jonka avulla voit kasvattaa satoa, parantaa laatua ja kasvullista lisäystä sekä varmistaa ympärivuotisen tuotannon. Dynaamisessa versiossa voit säätää ledivalaisimien värejä ja voimakkuuksia erikseen.

GrowWise-ohjausjärjestelmä

Tämä valaistuksen ohjausjärjestelmä on helppo tapa luoda ja käyttää mukautettuja valoreseptejä, jotka vastaavat tiettyjen viljelykasvien tarpeita sekä parantavat laatua ja tuottavuutta. Dynaamisen GreenPower ‑LED-tuotantomoduulin kanssa käytettäväksi sopivaa ohjelmistoa voidaan ohjata mobiililaitteella tai ilmastotietokoneella.

Vertikaalista viljelyä käsittelevät blogit

Haluatko hallita lehtivihanneksien nitraattitasoja?

Kasvattamalla lehtivihanneksia LED-kasvivaloilla sisätiloissa ja vertikaalisessa kasvatusympäristössä tutkijat havaitsivat, että kasvien nitraattitasoja voi nostaa tai laskea.

Tunnistimien ja tiedonkeruun rooli menestyvässä vertikaaliviljelyssä

Tunnistimilla ja tiedoilla on keskeinen rooli vertikaaliviljelyssä, ja niillä voidaan muovata vertikaaliviljelyn tulevaisuutta. Tunnistimien avulla voidaan seurata kasvuolosuhteita, tunnistaa poikkeavuuksia ja havaita ongelmat mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Makeat, ilman auringonvaloa tuotetut mansikat ovat osoitus vertikaalisen viljelyn mahdollisuuksista

Philips GrowWise Centerin viimeisimmissä kokeissa on tuotettu tavallista makeampia mansikoita vertikaalisessa viljelmässä ilman päivänvaloa.

Samankaltaiset Case studyt

Wim Peters Kwekerijen

Peters kaksinkertasi LED-valaistuksen määrän uudella hybridivalaistusasennuksella. Ratkaisu yhdistää Philips GreenPower LED interlighting -valaistuksen ja HPS:n.

Van Nature / Jami VOF

Näe, miten kasvihuonevalaistus auttaa Van Naturea kasvattamaan tomaatteja ympäri vuoden

Siberia B.V

Laadukkaan salaatin kasvattaminen sisätiloissa ympäri vuoden

Ota yhteyttä

Liity tiimiimme

Haluatko liittyä tiimiimme ja löytää parhaan reseptin kasvaaksesi ammattilaisena? Katso lisätietoja urasivultamme.

Haluatko tietää lisää?

Lue lisää kasvihuoneviljelyn LED-valaistuksesta uusimmista artikkeleistamme ja asiakasesimerkeistämme.

Tapahtumat

Fruit Logistica
Berliini, 5.–6. huhtikuuta 

CEA 4.0 Virtual
6.–20. toukokuuta​ 

HortiContact
Gorinchem, 10.–12. toukokuuta