Kasvisten ja hedelmien viljely

Enemmän korkeakasvuisia kasviksia, lehtivihanneksia, yrttejä ja marjoja LED-viljelyvaloilla

Nopeuta kasvua LED-kasvatusvalojen avulla. Hienosäädetyt valoreseptit parantavat kasvisten ja hedelmien laatua, koostumusta ja satoa – jopa talvikuukausina. Kasvatitpa kasvihuoneessa sitten kasviksia tai hedelmiä, LED-kasvatusvalot täydentävät luonnonvaloa ja tarjoavat viljelykasveille niiden tarvitseman spektrin ja valon intensiteetin tuottamatta ylimääräistä lämpöä. Ledivalaistus on myös tehokas tapa lisätä valaistuskapasiteettia ja pienentää sähkönkulutusta.

Tutustu kasvihuoneeseen

Kasvisten LED-sisäkasvatusvalot parantavat sadon määrää ja laatua

Paranna satoa ympärivuotisesti kasvisten viljelyyn tarkoitetuilla kasvatusvaloilla

Philipsin LED-sisäviljelyvalot kasviksille voivat avata uusia mahdollisuuksia yrityksellesi, halusitpa sitten parantaa tomaattien tai kurkkujen satoa ja laatua tai kasvattaa kasviksia kasvihuoneessasi ympäri vuoden. Kasvisten viljelyyn tarkoitettujen Philipsin LED-valojen avulla saat loistavia tuloksia, jotka perustuvat laajaan kokemukseemme ja tutkimukseemme monenlaisten kasvisten kasvatuksesta eräissä maailman suurimmista ja menestyneimmistä kasvihuoneista.

Kasvisten LED-sisäkasvatusvalot parantavat sadon määrää ja laatua

Kasvata parempia yrttejä sisätiloissa LED-valojen avulla

Paranna tuottavuutta ja makua kasvattaessasi yrttejä sisätiloissa Philipsin LED-kasvatusvalojen avulla. Basilika, mikrovihannekset tai syötävät kukat, kasvihuoneviljely tai vertikaaliviljelmä – lukuisat viljelijät ovat valinneet Philipsin parhaaksi yrttien kasvatukseen sopivaksi LED-valoksi. LED-kasvatusvalojemme ja räätälöityjen valoreseptiemme avulla viljelijät voivat saavuttaa erinomaisen värin, muodon ja maun, jotka saavat heidän tuotteensa erottumaan massasta.

LED-kasvatusvaloilla nostat sisätiloissa kasvatettavien hedelmien sadot omaan luokkaansa

Kasvata makeita hedelmiä LED-valojen avulla

Kun viljelet mansikoita tai muita marjoja sisätiloissa, LED-kasvatusvalot saavat satosi maistumaan makeammalta ja tuoreemmalta. Oli kyseessä sitten perinteinen kasvihuone tai vertikaaliviljelylaitos, Philipsin LED-tekniikka antaa sinulle selkeän kilpailuedun.

Tehokkaita ratkaisuja vihanneksille ja hedelmille

Philips GreenPower LED toplighting

Ylävalaistus täydentää luonnonvaloa keinovalolla pimeinä talvi-, kevät- ja myös kesäpäivinä, jolloin voit tuottaa runsaammin maukkaita kasviksia, tuoksuvia yrttejä ja mehukkaita hedelmiä.

Philips GreenPower LED toplighting compact

Siirry vaivattomasti HPS-valoista LED-ylävalaistukseen ja sen kaikkiin etuihin. Voit käyttää olemassa olevaa HPS-valaistusasennusta ja ristikkorakennetta.

Philips GreenPower LED flowering lamp

Paranna mansikkasatoasi estämällä versominen tai nopeuttamalla kukintaa LED-kukintalampulla.

Philips GreenPower LED production module

Tuottava ratkaisu monikerrosjärjestelmiin, joita käytetään salaattien, lehtivihanneksen, marjojen ja yrttien ympärivuotiseen kasvatukseen.

GrowWise control system

Philips GrowWise -ohjausjärjestelmä tarjoaa erittäin joustavan ja ohjattavan valaistusratkaisun, jolla voit parantaa sadon laatua sekä tuottavuutta ja tehokkuutta.

Philips GreenPower LED interlighting

Sijoita oikea PAR-valo alaslaskuviljellyn kasvin oikeaan osaan, jossa sillä on suurin vaikutus satoosi.

Hyväksi havaitut reseptimme kasvisten ja hedelmien kasvattamiseen

Wim Peters Kwekerijen

Peters kaksinkertasi LED-valaistuksen määrän uudella hybridivalaistusasennuksella. Ratkaisu yhdistää Philips GreenPower LED interlighting -valaistuksen ja HPS:n.

Van Nature / Jami VOF

Näe, miten kasvihuonevalaistus auttaa Van Naturea kasvattamaan tomaatteja ympäri vuoden

Siberia B.V

Laadukkaan salaatin kasvattaminen sisätiloissa ympäri vuoden

Vihannes- ja hedelmäblogit

HPS- ja LED-valojen yhdistäminen suurempien tomaattisatojen ja pidempien valaistusaikojen saavuttamiseksi

Signifyn ja Delphy Improvement Centren toteuttaman Tomato Hybrid Lighting -projektin tulokset kertovat suurempien satojen potentiaalista.

"3 syytä, miksi latvustossa olevat LED-kasvivalot ovat tehokkaita alasviljeltyjen vihannesten kasvattamisessa"

3 syytä, miksi latvustossa olevat LED-kasvivalot ovat tehokkaita alasviljeltyjen vihannesten kasvattamisessa (useiden vuodesta 2008 tehtyjen kasvatuskokeiden perusteella).

Tutustu kasvihuoneviljelyn segmentteihimme

Vihannekset ja hedelmät

Ylös ripustetut vihannekset, lehtivihannekset, yrtit ja pehmeät hedelmät

Paranna vihannesten ja hedelmien laatua, yhdenmukaisuutta ja satoa ympäri vuoden hienosäädetyillä valoresepteillä. LED-kasvatusvalot antavat kasvien tarvitseman valospektrin ja -voimakkuuden ilman lämpötilan nousua.

Kukkien kasvatus

Leikkokukat, ruukkukasvit, yksivuotiset kasvit ja perennat

Oikea valoresepti kasvattaa kukkien kokoa, edistää leviämistä ja tuotantoa sekä lyhentää samalla satosykliä. LED-kasvatusvalojen avulla voit hallita kasvien kasvua ja sisäilman laatua kaikissa kasvuvaiheissa.

Vertikaalinen viljely

Kasvata lehtivihanneksia, yrttejä ja hedelmiä ilman päivänvaloa

Tuottavaa satoa sisätiloissa – LED-valaisimet tekevät tästä unelmasta totta. Valaisimet optimoivat kasvun ja tuottavat terveempiä, torjunta-aineettomia satoja, edistävät taimien kasvua ja optimoivat yksi- tai monikerroksisen tuotannon sisätiloissa.

Ota yhteyttä

Liity tiimiimme

Haluatko liittyä tiimiimme ja löytää parhaan reseptin kasvaaksesi ammattilaisena? Katso lisätietoja urasivultamme.

Tapahtumat

Fruit Logistica
Berliini, 5.–6. huhtikuuta 

CEA 4.0 Virtual
6.–20. toukokuuta​ 

HortiContact
Gorinchem, 10.–12. toukokuuta